//F△FF△ϟ
HELLO GAIZZZZZZZ x)
Friday, 15 June 2012 | 23:54 | 0 comments


Assalamualaikum and selamat petang semuaaaa ! :D yeahh. lama dah aku tak update blog. 
ohok ohok *cough. 
berdebu lah aku punya blog ni. takda masa nak update. sebab jarang online guna lappy. 
k. hari ni hari sabtu, sepatutnya aku sekolah. tapi disebabkan aku terrrrrrlalu malas, jadi aku tak datang :)
bosan lah tiaptiap hari asyik mengadap cikgu lingau tu T.T
membebel sepanjang hari~ EH? haha
k. kat sekolah, macam biasa, belaja, jumpa kawan. tiaptiap hari camtu -__________-
now, aku happy sangatsangat sebab ada kawan baru. baru 6 bulan kenal, dah rapat ;)
tapi aku tak buang batu. aku tak lupa kawan lama okayy. 
hoho. hm. yah. aku tengah hangat *ohok ohok cough. bercinta dengan lelaki bernama Aiman Mardzaie.
k. lelaki tu, dia kawan rapat sepupu rapat aku #PahamBisa
sama kelas lagitu xD ohhh ~ lelaki ni suka main dota ~.~
aku pun nak jugak main tu! eh? haha. k. aku tak nak main, nanti layap ~ sebelum aku dengan si Aiman ni, aku dengan lelaki bernama Syed a.k.a Shit ;| yess. aku sangatsangat benci lelaki ni :/ aku tak paham kenapa dia mintak break dekat aku. dia cakap dia sayangkan aku and aku pun sayangkan dia, tapi kenapa dia taknak dengan aku? kau gila! aku matimati sayangkan kau BODOH :( now, aku kena lupakan kau.
kau takkan penah tahu macam mana sakitnya hati aku, sampai kau merasa :) one day, kau akan rasa. "WHAT COMES AROUND COMES BACK AROUND" karma bebeh ;) 
tu ja untuk hari ni.


*tengah tunggu Aiman online -__________-


Older Post
Lℨ' F△RH△N△


Hola! Welcome To Dream Of Night. Don't be RUDE here. No Copying & Ripping any content on this blog. Enjoy Ur Trip Here!


Credits

-Template By : Nurin Asyada
-Thanks to : X X X